Aşkale Gültekin Zegerek Anaokulu
YENİ MAHALLE İSTANBUL CADDESİ HÜKUMET KONAĞI KARŞISI AŞKALE/ERZURUM

VİZYON

Mutlu, Kendisiyle Barışık, Özgüveni Olan, Sorumluluk Sahibi, Çevreye Duyarlı, Sadece Kurallara Uyan Değil Farklı Ortamlara Uyum Sağlayan, Araştırmacı, Kendini İfade Etme Becerisine Sahip Bireyler Yetiştirmektir

MİSYON

Çocuklarımızı Çağın Gereklerine Ve Şartlarına Uygun Olarak Her Alanda Bulundukları Seviyeden Bir Üst Seviyeye Çıkarmaktır. Bütün Gelişim Alanlarını Planlı ve Bilinçli Bir Şekilde Destekleyerek Kendilerinin ve Yeteneklerinin Farkına Varmalarını Sağlamak ve Kendi Kendilerine Yetebilecek Bireyler Olmalarının Temelini Oluşturmaya Çalışmaktır.

Beyaz Bayrak Ödülü
Öğretim Şekli :Normal Eğitimi

Normal Eğitimi

KALORİFER İLE ISINMAKTADIR.

İlçe merkezinde olan okulumuz İl´e 53 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Aşkale İlçesinde kiralık konut sıkıntısı yaşanmamaktadır. Kiralık konutların ortalama kira fiyatları 200 - 400 TL arasındadır. Kiralık konutlar sobalı ve kalorifeli olmaktadır.